Inkoop Service Arcana (ISA)

Inkoop Service Arcana (ISA)

src

Collectieve koopkracht zorgt voor grote besparingen.

Bedrijven kunnen zich in inkoopcombinaties verenigen om goederen gezamelijk in te kopen. Door hun inkoop te bundelen, dus te komen tot collectieve aankopen, krijgen zij extra kortingen.

Wat bedrijven in andere branches door samenwerking kunnen bereiken, kunnen wij ook!

In onze eigen branche zijn soortgelijke vormen van samenwerking ook mogelijk. Wij denken aan Kunst- academies en scholen, verenigingen, stichtingen, clubs en andere vormen van samenwerking. Tot aan groepjes van professionele en amateurkunstenaars die zich voor het verkijgen van grote besparingen tot inkoopgroepen verenigen.

De service die de ISA verleent is gratis én vrijblijvend.

Voorbeeld
Een op te richten kunstenaarsvereniging heeft 36 solide atelierezels voor haar atelier nodig. Deze stelt met Arcana (ISA) in verbinding en geeft een beschrijving of naam door (per e-mail) van een door haar gewenste ezel en het aantal.

Arcana (ISA) neemt contact op met verscheidende distributeurs / importeurs van ezels, selecteert de juist ezel en onderhandelt over de aankoop, na overtuigd te zijn van de juiste kwaliteit en prijs stelt Arcana (ISA) zich met de opdrachtgever in verbinding en maakt een schriftelijke offerte.

Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie.